Kommande tävlingar
04/04 Laholms BK - Guldtävling
10/04 Trosa BS - Guldtävling
13/04 Rimbo BK - Påskguld
Rapporterade tävlingar
15/02 Munka Ljungby BS - Guldtävling
08/02 Plattliret - BK S:t Erik
26/01 Rimbo BK - Jubileumsguld
Svensk Bridge - Spader :: Forum :: Tranås BK
<< Föregående tråd | Nästa tråd >>   

Styrelseprotokoll 190813

Författare Post
Johan Lindström [86214]
Wed 14 August 2019, 09:28
Registrerad medlem #86214
inlägg: 14
Styrelseprotokoll 190813
Möte i Bridgelokalen

Närvarande: Johan Lindström, Barbro Hast, Ingemar Bok, Hans-Erik Karlsson, Ann-Margreth Thornell, Johnny Kronquist och Erik Sjöstedt.

§1 Ordförande Johan Lindström öppnade mötet

§2 Dagordningen godkändes

§3 Ordföranden väckte frågan om klubben skulle vara intresserade av att köpa in plastkort. När dessa spelkort av plast blivit solkiga finns möjlighet att tvätta dessa för återanvändning. Korten skall kunna tvättas både i diskmaskin och i tvättmaskin. Prisskillnaden mot vanliga kort är inte så stor så på sikt skulle det kunna vara lönsamt. Ett problem kan vara att någon måste åta sig uppdraget att tvätta korten. Styrelsen beslutade att på prov köpa in fyra kortlekar för utvärdering.

§ 4 De av styrelsen tidigare beslutade inköpen av kaffebryggare och diskmaskin är nu på plats och installerade och klara.

§ 5 Det har visat sig vara svårt att fästa in den nya fläkten i taket. Det har varit svårt att kunna borra tillräckligt djupa hål. Hans-Erik lovade att göra ett nytt försök med sin slagborrmaskin Hilti.

§ 6 Klubben har varje år genomfört en mixedtävling som kallats KM-mixed. Ett klubbmästerskap bör som namnet antyder endast vara öppet för klubbmedlemmar. Deltagarantalet har visat sig kunna bli allt för lågt med den begränsningen. Styrelsen beslutade att meddela tävlingskommittén att den tidigare KM-mixed skulle byta namn till Tranås mixed open och är därigenom öppen för medlemmar från andra klubbar.

§ 7 Klubben är i behov av en vaktmästare/materialförvaltare. Det kan handla om att byta lampor, köpa in servetter och toapapper och ta hand om sopor. Styrelsen beslutade att ta upp frågan på årsmötet för att se om någon kan vara beredd att åta sig uppdraget.

§ 8 Bordsavgiften betalas idag kontant vid varje speltillfälle. Kontanter börjar försvinna allt mer som betalmedel. Styrelsen diskuterade alternativa betalformer. Swish och betalkort gör det svårt för kassören med redovisningen. Det skulle kunna vara möjligt för medlemmar att köpa klippkort vilket skulle kunna underlätta vid betalningen. Styrelsen beslutade att återkomma i frågan

§ 9 Ordförande förklarade att bankerna idag ställer mycket hårdare krav på dokumentation för att få behörighet att för klubbens räkning ta ut och sätta in pengar. Dokumentation för nästa verksamhetsår har tagits fram och kommer att lämnas in till banken.

Tillbaka till toppen

Moderatorer:

Hoppa:     Tillbaka till toppen

Forum theme loosely based on Invision Power Board
Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80