Kommande tävlingar
11/11 Kamras Minne
18/11 Uppsala lagguld
02/12 Hans-Olof Halléns Memorial
Rapporterade tävlingar
02/09 BK S:t Erik Jubileumsguld
06/08 SM Par Open - Final - Omgång 5
06/08 Guldgruvan - Final B
Publicerad: Friday 23 May 2014

Minikurser

********************************************************

Observera att denna sida inte längre är aktuell - den finns sparad endast av historiska skäl. Den aktuella sidan finner du HÄR

********************************************************

Vi har från förbundshåll genomfört stora satsningar avseende kursmateriel som sträcker sig över hela terminer, men det här är lite av ett nytt grepp.
En minikurs är tänkt att man kan hålla under en tidsperiod om ca 20 minuter, till exempel strax före en ordinarie klubbtävling.
Minikurserna innehåller ämnen som kan vara matnyttiga för såväl orutinerade som rutinerade klubbspelare.

När våra nybörjare blivit färdiga med sina ordinarie kurser och börjat spela på sina klubbar lämnas ofta deras vidareutveckling som bridgespelare i deras egna händer. Inlärning av ex. Multi, Stenbergs 2nt m.m. lärs ofta ut muntligt från andra klubbkamrater och ibland kanske det blir lite faktafel alternativt att man inte får en komplett version. Med hjälp av minikurserna hoppas vi råda bot på detta. I förlängningen är naturligtvis förhoppningen att vi gör vårt spel än mer intressant för våra medlemmar samtidigt som vi höjer kompetensen.

MK kommer kontinuerligt att fylla på med nya Minikurser så länge vi ser att det finns ett intresse från klubbar & distrikt.

Vi vet att många klubbar redan arbetar med korta kurser före ordinarie spel och hoppas att fler och fler klubbar drar nytta av detta materiel.

Medlemskommittén (MK) önskar er ett stort lycka till i arbetet med minikurserna och tar tacksamt emot era synpunkter samt tips på nya ämnen att behandla. Har du tips, synpunkter eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta MK via mail: » epost

Minikurser
(Endast tillgängliga för nedladdning av inloggade medlemmar.)

Roger Wiklund
MK/ Svenska Bridgeförbundet
Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80