Kommande tävlingar
16/07 SM Lag Mixed
20/07 Falkenbergsveckan -Walthers Bi
29/07 SM Par Dam - Omgång 1
Rapporterade tävlingar
07/05 Kerstin Strandbergs minne
15/04 Stadshotellet Trosa
19/03 Laholmsguldet
Svensk Bridge - Spader :: Forum :: Tranås BK
<< Föregående tråd | Nästa tråd >>   

Styrelseprotokoll 181212

Författare Post
Johan Lindström [86214]
Fri 14 December 2018, 09:36
Registrerad medlem #86214
inlägg: 17
Närvarande: Johan Lindström, Barbro Hast, Ingemar Bok, Ann-Margreth Thornell, Inger Gustafsson och Erik Sjöström

§1 Ordförande Johan Lindström öppnade mötet

§2 Dagordningen godkändes

§3 Johan meddelade att nybörjarkursen nu är avslutad. Det har varit fem deltagare som har visat stort intresse och önskar gå en fortsättningskurs. Denna kommer att starta 21 januari kl 18:30. Förhoppningsvis kan även andra som tidigare har gått nybörjarkursen haka på. Enligt tidigare styrelsebeslut har kursavgiften varit 350 kr.

§ 4 Johan berättade att en av våra juniorer varit på bridgeläger i Varberg över tre dagar. Det var blandade upplevelser men en klar besvikelse att kurserna varit betydligt mer avancerade än vad som uppgivits i prospektet för lägret.

§ 5 Erik berättade att en takfläkt har köpts in och att han pratat med Hans-Erik som erbjudit sig att montera fläkten. Om det blir ett positivt utfall kommer ytterligare en fläkt att monteras senare.

§ 6 Erik berättade att det lotteri som han hållit i under hösten fallit väl ut och bidragit med 500 kr till klubbkassan. Lämpligt kan vara att fortsätta med detta lotteri och hålla det en gång i kvartalet.

§7 Johan har tidigare påtalat för fastighetsägaren att värmen inte fungerat i lokalen. Denna värms dels med radiatorer och dels med värme i tilluften. Det är denna värme i tilluften som tidigare inte fungerat. Viktigt att påtala att den som kommer först till lokalen sätter på fläkten så att vi kan få upp värmen i tid. Fastighetsägare har också medgivit att fönstren till lokalen inte går att öppna. En översyn av fasaden kommer dock att genomföras till våren och fönstren kommer då eventuellt att bytas ut.

§ 8 SPF har tidigare uttryckt intresse för att hyra lokalen för bridgespel. Klubben har sett positivt på detta men SPF har sedan inte hört av sig sedan de ställde frågan. Ann-Margreth erbjöd sig att ta en förnyad kontakt med föreningen.

§ 9 Ordförande förklarade styrelsemötet för avslutat
Tillbaka till toppen

Moderatorer:

Hoppa:     Tillbaka till toppen

Forum theme loosely based on Invision Power Board
Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80