Kommande tävlingar
13/10 Simulutantävling 50 kr
05/11 Kamras Minne
10/11 Simulutantävling 50 kr
Rapporterade tävlingar
07/08 SM Par Open - Final - Omgång 5
07/08 Guldgruvan - Final C
07/08 Guldgruvan - Final A
Svensk Bridge - Spader :: Forum :: Juniorbloggen
<< Föregående tråd | Nästa tråd >>   

Öppna JVM

Gå till sidan   <<      
Författare Post
Robin Björkstrand [30309]
Mon 29 August 2011, 22:39
Registrerad medlem #30309
inlägg: 45
Eftersom Daniel har lite svårt att rapportera åt alla så får vi göra de själva

Moa och Catrin var såååååå nära att bli världsmästare idag var tydligen inte värt att nämna. Var så att de tjej paren som tog sig till A final gjorde upp om Medaljerna och eftersom de polska och italienska tjejerna inte lyckades ta sig vidare till A final i Semifinal A medans Moa och Catrin var så nära att sig vidare hade gjorde att de automatisk hade blivit Världsmästare och fått med sig en medalj i VM par för tjejer.

Jag och Irma började bra och var med men näst sista sektionen förstörde tyvär allt och nu laddar vi om för B final. Samtidigt som vi verkligen lider med Moa och Catrin.

/ Robin för de övriga Kroatienjuniorerna
Tillbaka till toppen
Daniel Gullberg [37167]
Thu 01 September 2011, 17:09
Registrerad medlem #37167
inlägg: 81
Nu har vi fått några dagars avstånd till tävlingarna och kan försöka göra en mer objektiv bedömning av resultaten.

Till att börja med var Swissen en stor besvikelse då inget av de Svenska lagen lyckades ta sig vidare till slutspelet. Gröna-hissen-upplägget passade oss inte så bra den här gången. Vi var med och slogs om en bra placering redan i början vilket ledde till att vi fick möta svårt motstånd hela tiden. Vi hade smygplus hela tiden, ända tills vi gick på pumpen två matcher i rad, då vi i praktiken nästan var borta. Hade vi bara förlorat någon match tidigare istället hade vi haft lite mer tid på oss att reparera skadan, men match åtta av tio var typiskt dålig att ta 6 vp i...

I BAM-en gick det desto bättre. I början av det cirka 170 brickor långa kvalet var båda svensklagen på slutspelsplats, men sedan föll tyvärr Kattbridge tillbaka. Sweden kom dock tvåa, men det spelade ingen större roll då det inte var någon carry-over. I finalen hade vi ingen bra dag och var aldrig med i matchen.

I partävlingen hade dom svenska paren lite olika "strategi". Daniel och Johan lyckades ta sig till a-semifinalen och började där med ett 60 % segment. Tyvärr havererade dom totalt i de nästkommande två och lyckades inte riktigt ta sig upp till kvalplats. Dom andra tre paren spelade b-semifinalen där fyra par gick till final. Inför sista segmentet låg Moa och Catrin på en andra plats, och som har nämnts hade avancemang garanterat en världsmästartitel i girls, men tyvärr räckte inte resultaten i slutet. Irma och Robin och Simonarna hade en tyngre dag, och även om Simon och Simon spurtade i slutet var dom aldrig riktigt nära avancemang. Tredje dagen, i b-finalen slutade Simon och Simon på en hedrande andraplats och fick därmed med sig varsin liten pokal hem till Sverige. Det gick genomgående bra för svenskarna som alla slutade topp tio, utom Daniel och Johan som kom elva.

Vi vill återigen passa på att tacka förbundet för möjligheten att deltaga. Det har varit roliga och lärorika tio dagar med spel, även om dom riktigt bra resultaten uteblev.

Brickor utlovas senare.

//Kroatienjuniorerna


Tillbaka till toppen
Gå till sidan   <<      
Moderatorer: Thomas Winther [3522], Fredrik Jarlvik [4451], Micke Melander [7164], Johan Grönkvist [8342], Roger Wiklund [10530], Carina Wademark [12540], Tommy Andersson [14659], Björn Andersson [14660], Andreas Jansson [19642], Pontus Silow [87294]

Hoppa:     Tillbaka till toppen

Forum theme loosely based on Invision Power Board
Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80