Publicerad: Monday 31 March 2014

White House Juniors 30 mars - 4 april

Tävlingens hemsida | Tider för ramasändningar | BBO | Resultat | Butler

Lagtävlingen
Sverige slutade på nionde plats i kvalspelet och fick därmed spela vidare om placeringarna 9-12. 9:e plats kunde tas hem efter stabilt spel mot Polen, Tjeckien och England i B-gruppen
Norge vann turneringen efter storspel mot Tyskland i finalen, slutresultatet skrevs till 151-36.

Partävlingen
I partävlingen var Adam Stokka bäste svensk med en femta plats. Resultat

Lagpatton
Sverige gick ut lite försiktigt och slutade på 27:e plats i den inledande Pattontävlingen.
Resultat

Adam Stokka - Simon Hult, två av de juniorer som representerar
Sverige i Holland.

I den 22 upplagan av den internationella juniortävlingen White House juniors, som spelas i Amsterdam, Holland, deltar 26 lag från 19 länder.

Söndag 30 mars spelas en inledande lagpatton där även ledare, sponsorer och gäster deltar.
Måndag 31 till onsdag 2 april spelas en Round Robin.
Torsdag 3 april spelas Semifinaler och placerings-finaler.
Fredag 4 april spelas final samt en partävling för de utslagna.

En match per omgång sänds via BBO.

hemsidan kommer man kunna se spelschema, deltagande lag, resultat, bulletiner etc.

Vill man ha lite tips på vad man kan göra i Amsterdam, kan man kika här

Juniorkapten Per Leandersson informerar
Årets mest prestigefyllda juniorturnering om vi bortser från mästerskap är utan tvekan holländska White house Juniors. En både stor och välorganiserad tävling som brukar locka stora delar av världens bästa juniorer. I förra årets upplaga nådde det svenska laget fram till semifinal mot värdnationen där det blev ett snöpligt nederlag.

Vi mönstrar:

Adam Stokka- Johan Karlsson (Kaka)
Västerbottningen Adam debuterade i sommarens JEM med guld i yngre klassen men spelar nu i äldre med Johan från Västmanland. Det kommer att bli intressant att följa två verkliga kortspelare…

Simon Ekenberg – Simon Hult
Smålänningarna Simon x 2 visade klassen under sommarens JEM och räknar med nya framgångar i årets JVM. Systemet är under ständig utveckling och nu är till och med deras sangsystem spelbart . Tränar mer än någonsin just nu!

Självklart hoppas vi att ni följer tävlingen och Sveriges framfart på Bridge Base Online!

Per Leandersson
P-O Sundelin
Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80