Kommande tävlingar
08/01 Gävleguldet
17/01 Simultan ingår i guldrallyt
17/01 Simultan (Ingår i guldsimultan
Rapporterade tävlingar
04/12 Malmö BK - Guld
17/11 Trivselbridge SBF - Simultan G
17/11 Partävling, Simultan
Publicerad: Wednesday 29 September 2010

Vill du också ha Bridge som ditt jobb?

Vi söker dig som gillar bridge och känner att du skulle kunna göra stordåd för Förbundet Svensk Bridge. Är du ansvarsfull, oblyg, flexibel och känner att 9 till 5 kanske inte alltid är något som passar dig, då är du på rätt spår. Samarbetsvilja och social kompetens är ytterligare två viktiga faktorer i den person vi söker.

Vi söker en Rikskonsulent!
Rikskonsulentens uppgifter är i första hand att direkt jobba med stöd till klubbar och distrikt samt driva vissa egna centrala projekt för förbundet. En Rikskonsulent har också flera ”egna distrikt” som arbetsområde, dessa väljs vanligtvis efter var man är lokaliserad.

Placeringsort är öppet för diskussion, men vi ser gärna att du finns någonstans i triangeln Malmö-Göteborg-Stockholm, om du inte finns i Gävletrakten.

Är du också kunnig inom området Ruter, Spader och BridgeMate, kan utbilda och har tävlingsledarkunskaper är det plus i kanten.

Jobbet innebär en hel del kvälls- och helgarbetstider då vi ju trots allt jobbar med de som har detta som fritidssysselsättning. En hel del resande runt i landet får man räkna med samt aktivt deltagande på möten och utbildningar. Körkort är därför något man behöver ha med sig i bagaget.

Du är välkommen in med ansökan/CV senast 31 december 2010 till Micke Melander, mme@svenskbridge.se

Vi räknar med att kalla de som väljs ut till anställningsintervju i januari och att en eventuell provanställning kan inledas under vårkanten 2011, men här är vi flexibla om du är rätt person.

Välkommen med ansökan
Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80