Kommande tävlingar
13/07 SM Lag Mixed 2024
17/07 Falkenbergsveckans Guldpar Ons
26/07 SM Par Dam - Omgång 1
Rapporterade tävlingar
05/07 BK Björken Guld
28/06 Ölandsveckan 2024 A-final - Om
27/06 Ölandsveckan 2024 A-final - Om
Publicerad: Saturday 18 September 2010

JSM Par avgjort!


Ida och Mikael Grönkvist, guld

Årets JSM Par har i helgen spelats i Uppsala. Det var länge en duell främst mellan syskonen Ida och Micke Grönkvist samt Emma Sjöberg - Simon Bech.


Simon Bech och Emma Sjöberg, silver

Det var till slut Ida och Micke som drog det längsta strået och Micke tog ännu ett guld! Tredje platsen kneps av Johan Karlsson - Markus Hedström.


Johan Karlsson och Markus Hedström, brons


Prispallen

Totalt deltog 23 par och det spelades 92 brickor under ledning av TL Ryszard Sliwinski. I köket jobbade Frank och Lena Westman oavbrutet hela helgen för att servera juniorerna frukost lunch, tilltugg och middag. Förutom frukost och massor av frukt och morötter bjöds det på kycklinggryta med ris, taccobuffé samt fisk med saffransås och potatis. Ett stort tack till arrangörerna som återigen gjort en kanonjobb!

På lördagen gästades juniorerna av juniorlandslagskapten Per Leandersson som observerade spelet hela dagen. I pausen delade han ut diplom och förtjänsttecken i guld till Johan Karlsson och Daniel Gullberg för segern i öppna JEM par i Kroatien samt informerade om projektet Juniorbössan.
Juniorbössan är ett projekt för att samla in pengar till landslagsintresserade juniorer. Alla klubbar som vill kan ställa ut en sparbössa eller en burk om man så vill och samla in pengar under hösten/vintern.

För fullständiga resultat kolla länkar nedan:

Resultat: Länk
Resultat i spader: Länk

Liverapportering från lokalen: Länk
(inloggning gäst / gäst)

Bilder från helgen


Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80