Kommande tävlingar
04/11 Guldsimultanrally
07/11 INSTÄLLD...Manfred Kamras Minn
21/11 RM Lag Mixed BBO - Gröna Hisse
Rapporterade tävlingar
24/10 SM Par Junior, direktfinal
01/08 Gröna Hissen guldstänk
15/02 Munka Ljungby BS - Guldtävling
Publicerad: Monday 27 April 2009

Resan


Allmänt | Resan | Hotellet | Bridge | Nöje | Sol och bad | Shopping | Anmälan & Ekonomi

Resan

Vi har bokat in 50 platser med Thai Airways TG961. Planet lyfter den 28 januari kl. 14.30 från Stockholm/Arlanda. Önskar du hellre resa från Köpenhamn räknar vi att detta ska vara möjligt. Vi måste då bli minst 10 deltagare med avresa från Köpenhamn.

Anslutningsflyg till/från Arlanda/Köpenhamn kan bokas i samband med att man gör sin beställning. Anslutningen kostar omkring 1.000 kronor, oavsett varifrån i Sverige man reser.

Då vi vet att flera haft önskemål om att kunna stanna kvar tid efter avslutad bridgeresa har vi lyckats förhandla fram, att man kan bryta sin gruppresa och boka individuell hemresa (inom 6 månader) mot ett pristillägg på 300 kr, under förutsättning att det finns biljetter i samma biljettkategori på den flight man önskar resa med.

Om du väljer att åka hem på annat datum får du själv ombesörja boendet efter det att övriga åkt hem. Vi kan sannolikt hjälpa dig om du önskar stanna kvar på det hotell vi ordnat. Kontakta oss på förhand så försöker vi ordna det hela till ett så bra pris som möjligt för dig.

Hemresan är bokad till den 12 februari med avgång från Bangkok 01.10 på natten. Det betyder att man kommer hem 07.00 den 12 februari.

Flightnumret med Thai Airways är här TG960.

Bagage: Maximalt två incheckade väskor till en sammanlagt maximal vikt på 23 kg. Handbagage på maximalt 7 kg.

Transfer till och från flygplatsen i Bangkok ingår i priset.

Den som önskar förlänga sin resa och kanske vill vara borta längre än 30 dagar bör se till att få sin visering från Thailändska ambassaden i Stockholm.

Som tillval kan man teckna reseförsäkring utan självrisk. I denna försäkring finns även ett aktivt skadeskydd. Priset för denna är 680 SEK. Man kan också teckna avbeställningsförsäkring till en kostnad av 500 SEK. Inget av dessa är något krav. Vi rekommenderar att ni ser över er försäkring så att ni är skyddade. Normalt sett får man skydd via sin hemförsäkring i kombination med sitt betal/kreditkort om man väljer att betala via den metoden.
Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80