Kommande tävlingar
09/11 Manfred Kamras Minne
16/11 Uppsala lagguld
07/12 Malmö BK - Guldtävling
Rapporterade tävlingar
13/10 Enköpings BS - Enaträffen
07/09 SM Par Junior - omgång 4
07/09 SM Par Junior - omgång 3

Distriktsmästare i Lag 2013 - Lag "Suz"

Jonas Dåwerstrand, Suzanne Lemborn, Leif Öhrn och Mikael Johansson. På bilden saknas Michael Lemborn och Leif Classon.


Slutresultat DM-Lagfinal

Efter ett mycket tveksamt kval då Lag Suz knappt tog sig vidare till final så fanns det mycket att bevisa i finalen som spelades i helgen. Förra året vann laget semifinalen i Örebro och fick spela SM-Lagfinal där man slutade på nionde plats. Kanske kan en SM-finalplats upprepas i år igen om laget spelar lika fint som de gjorde i helgen.
Lag Suz inledde med 16-14 i första matchen mot de blivande silvermedaljörerna men släppte sen inte ut många poäng då resterande matcher togs hem med storsegrar. En viktig match i toppen var första på söndagen då Lag Suz och Lag Karlskoga skulle mötas som toppade tabellen med endast en poäng i differens, efter ett mycket bra spel även av Karlskoga under lördagen. Tyvärr förlorade Karlskoga stort vilket också kanske kostade silvermedaljen och semifinalplatsen.
Semifinalerna för Värmland spelas i Örebro och Linköping 20-21 april. Önskar även laget "Drygt ett halvt ton" ett lycka till när det är dags för semin och stort grattis till samtliga medaljörer!
Den långa raden av DM-Lagsegrar för Åmål Hulta bröts därmed i år, men kan tänka mig att de är revanschsugna och återkommer taggade nästa år.
Välkomna åter!
130310 Suzanne Lemborn

Silvermedaljörer - Lag "Drygt ett halvt ton"


Göran Jansson, Lennart Lindqvist, Mikael Karlin, Håkan Schullström, Peter Jansson och Thomas Fridlund.


Bronsmedaljörer - Lag "Karlskoga"


Carl-Åke Hollander, Bertil Asplund, Anton Lönqvist och Ingemar Olofsson. På bilden saknas Catarina Midskog och Tord Bodin.


Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80