Kommande tävlingar
03/10 INSTÄLLD... Jubileumsguld
04/10 INSTÄLLD...BK Tre Sang - Jubil
24/10 SM Par Junior, direktfinal
Rapporterade tävlingar
01/08 Gröna Hissen guldstänk
15/02 Munka Ljungby BS - Guldtävling
08/02 Plattliret - BK S:t Erik
DAGS FÖR DM-VETERANER


Fjolårsvinnarna Bodil Andersson-Jörgen Hirschfeldt tillsammans med de övriga medaljörerna i DM-Veteraner 2012
VDB önskar er alla en god fortsättning på det nya året och hoppas att det blir ett riktigt gott Bridgeår för er alla! Under våren spelas som vanligt de allra flesta av våra Distriktsmästerskap och först ut är enligt tradition DM -Veteran som spelas lördag 12 januari.
De allra flesta deltagare i våra distrikstmästerskap brukar komma från Karlstad och därför spelas också de flesta av våra tävlingar där då det geografiskt varit mest praktiskt. Vi är dock glada att DM-damer sen två år tillbaka nu arrangeras i Åmål och hoppas kanske långsiktigt att det skulle kunna vara trevlig att genomföra tävlingar på fler orter.
Då Karlstad BK nu sedan sommaren flyttat till ny lokal så kan vi i alla fall variera oss genom att arrangera några av våra tävlingar i deras lokal i stan (Philgrensgatan 2, precis vid busstationen) samt behålla några tävlingar som vanligt i Alliansens lokal, Blekegatan 6. Under våren kommer därför DM för Veteraner, Individuellt och Mixed att arrangeras i KBK:s lokal medan DM för Lag (Kval och final), Par och säsongsavslutningen med Årsmöte i Alliansens lokal. Ni är alla varmt välkomna till en trevlig bridgevår och glöm inte att anmäla dig i tid! Obs! DM-Veteraner spelas alltså KBK:s nya lokal!
130103 Suzanne Lemborn

Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80