Kommande tävlingar
03/10 INSTÄLLD... Jubileumsguld
04/10 INSTÄLLD...BK Tre Sang - Jubil
24/10 SM Par Junior, direktfinal
Rapporterade tävlingar
01/08 Gröna Hissen guldstänk
15/02 Munka Ljungby BS - Guldtävling
08/02 Plattliret - BK S:t Erik
Boss och Jonas oslagbara!

Förhandsfavoriterna Mikael Johansson och Jonas Dåwerstrand höll för trycket och tog hem segern i Distriksmästerskapet för Par 2012. Redan innan detta kvitto på sin spelstyrka så kan man nog påstå att de under året defilerat sig otaliga gånger som värmlands bästa bridgepar. Stort grattis till guldet och vi har höga förväntningar på er i SM-finalen!

Det var en ovanligt jämn och spännande tävling ända in i slutet. När det återstod endast ett par ronder så kunde som TL sa "vem som helst vinna". Silvret vanns dock till slut av Torbjörn Olsson-Pontus Karlsson och efter en fantastisk spurt knep det nykomponerade paret Anders Stävarby-Henrik Andreasson bronset. De kan bli mycket farliga tillsammans och det ska bli spännande att följa deras resultat. Stort grattis till alla medaljörer!

Se hela resultatlistan
Brickor från omg. 1 DM-Par

P.g.a. det katastrofalt minimala startfältet - endast 19 par efter ett återbud, så tappar vi en plats jämfört med ifjol till SM-finalen och får nu hålla tummarna för att vi åtminstone får med 3 par. Vad detta beror på är svårt att säga och vi får hoppas att det inte är en trend som kommer att fortsätta.

120212 Suzanne Larsson
Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80