Kommande tävlingar
03/10 INSTÄLLD... Jubileumsguld
04/10 INSTÄLLD...BK Tre Sang - Jubil
24/10 SM Par Junior, direktfinal
Rapporterade tävlingar
01/08 Gröna Hissen guldstänk
15/02 Munka Ljungby BS - Guldtävling
08/02 Plattliret - BK S:t Erik
Bengt Gustavsson har gått ur tiden...

Jag fick ett telefonsamtal och sorgligt besked från en av Bengt Gustavssons nära vänner, Hans Svidén, om att Bengt tyvärr lämnade oss natten till fredagen 8 juli. Han kommer att bli saknad av många och vi sänder våra varmaste tankar till hans närmaste.
110709 VDB:s styrelse genom Suzanne Larsson

Till ordf. i Vämland dahls BF.
Fick i dag det smärtsamma beskedet att Bengt Gustavsson, Karlstad Bridgeklubb gick bort i natt . En bridgeprofil med mångårigt arbete inom bridgen och inom Karlstad BK. Med sin hustru Lillevi arrangerade de många bridgeveckor som blev mycket uppskattade och som de flesta bokade om år efter år. Vi minns Söderköping och nu senast Dömle Herrgård i det sköna Värmeland.
Bridgeresor arrangerade Bengt med Lillevis hjälp till betydligt varmara länder och då tänker jag på sydostasien.
I början av 70-talet. när Bengt avslutat sina studier i födelsestaden Värnamo och vidare studier i Göteborg, där han startade sin BRIDGEBANA kom han till Karlstad och han var efter en tid given i vårt 4-mannalag. "Mitt lag"tog en massa (11) DM-titlar där Bengt bidrog med många på slutet innan jag flyttade till Småland. Många semifinaler blev det men inte förrän jag flyttade till Nässjö , så blev det SM-finalspel för mina förra lagkamrater.

Om vi inte träffades på tävlingarna som Bengt och Lillevi anordnade, så har jag alltid hållit kontakten öppen med telefonsamtal. och om hur "läget" var.
Mina tårar rinner i dag och jag minns Bengt med saknad, samt att jag försås tänker mycket på Lillevi och hur svårt hon har det just nu.
FRID VARE HANS MINNE
Hasse Svidén i Nässjö
Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80