VÄLKOMMEN »

Stena Line Cup - Omgång 6
Hejsan!

Packa fiskespöt, börja odla skepparkransen och förbered er på salta stänk och billiga skämt för nu är steget till finalspelet i Göteborg och sedermera ombord på Stena Line Scandinavica nära!

Endast en elimineringsrunda kvarstår tills vi har kommit fram till de tappra 16 lag som skall göra upp om titeln som mästare i Stena Line Cup.

Hela lottningen finner ni här: http://www.svenskbridge.se/slc/lottning/

Kaptenerna till samtliga lag kommer under denna spelperiod att få ett mail avseende finalveckan i Göteborg. Här är det viktigt att man börjar att förbereda sig på en hel del val som skall göras. Det kommer att röra boendet i Göteborg, samt deltagande i aktiviteter under onsdagen/torsdagen för de lag som åkt ut. Utöver detta kommer det även att gälla avseende deltagande i Manfred Kamras Minne ombord på Stena Line Scandinavica för de spelare som under finalspelet åkt ur SLC.

En liten heads-up... såväl boende i Göteborg samt båtresa (inkl. frukost) och startavgift i Manfred Kamras Minne kommer att vara gratis för samtliga spelare* som deltagit i finalspelet.
*Det kommer att vara gratis för max. sex spelare per lag (som måste ha spelat minst en match före finalspelet), spelare utöver de sex kan få ta del av specialpriser i mån av plats. För frågor, funderingar, ris, ros eller vad det än månde vara så länge det är kopplat till SLC kontakta Roger Wiklund:

rwi@svenskbridge.se
026-656077

mvh & ett stort lycka till!
Carl Ragnarsson & Roger Wiklund

Lottning & Resultat
Såväl lottning som matchresultat hittar ni via denna länk: www.svenskbridge.se/slc/lottning

Läs Tävlingsbestämmelserna för kompletta regler.

Prispengar
1:a pris 100.000 SEK
2:a pris 50.000 SEK
3-4:e pris 20.000 SEK
5-8:e pris 7.500 SEK

Förutom priser till de som lyckas bäst i cupen kommer det att delas ut ett stort antal vinster under resans gång.

2013-06-01 Vinster för omg 2&3: länk.

Filer att ladda ner Tävlingsbestämmelser
Flyer att sätta upp PDF
Flyer att sätta upp (obs 11Mb) PDF

Stena Lines båt Stena Scandinavica där finalen kommer att spelas

FORCE MAJEURE
Skulle händelse inträffa, som arrangören inte råder över, tar sig arrangören rätten att inte återbetala startavgifter eller andra eller liknande avgifter. Krav på ekonomisk kompensation kan inte heller ställas gentemot arrangören för ej genomförda eller ej fullföljda arrangemang. Ekonomiska krav kan inte heller ställas gentemot arrangören för felaktigheter/misstag som enskild person i arrangörsstaben åsamkat deltagare


Ett stort lycka till i guldpoängsjakten!