Kommande tävlingar
16/07 SM Lag Mixed
20/07 Falkenbergsveckan -Walthers Bi
29/07 SM Par Dam - Omgång 1
Rapporterade tävlingar
07/05 Kerstin Strandbergs minne
15/04 Stadshotellet Trosa
19/03 Laholmsguldet
Svensk Bridge - Spader :: Forum :: Tranås BK
<< Föregående tråd | Nästa tråd >>   

Styrelseprotokoll 190410

Författare Post
Johan Lindström [86214]
Thu 11 April 2019, 12:42
Registrerad medlem #86214
inlägg: 17
Styrelseprotokoll 190410
Möte i Bridgelokalen

Närvarande: Johan Lindström, Barbro Hast, Ingemar Bok, Inger Gustafsson och Ann-Margreth Thornell.

§1 Ordförande Johan Lindström öppnade mötet

§2 Dagordningen godkändes

§3 Johan meddelade att de gamla toadörrarna nu har bytts ut. Styrelsen beslutade att en nyckel skall finnas tillgänglig på kontoret.

§ 4 Johan redovisade resultatet av den enkät avseende spelformer som styrelsen tidigare beslutat om. En tydlig majoritet (58 %) anser att vid samtliga trekvällarstävlingar skall de två bästa resultaten av tre räknas.
När det gäller hcp-tävlingar så anser en majoritet (79 %) att vi skall fortsätta att ha hcp-tävlingar med en frekvens som vi har nu, d.v.s. ca en gång per månad.
En majoritet (67 %) vill att vi skall återuppta tävlingsformen fyrmanna. På klubben spelar vi mest bara vanlig partävling och någon gång en barometer. Det finns många andra tävlingsformer och i stort sett alla vill att vi någon gång testar någon sådan. Hälften (48 %) vill testa någon gång per år och den andra hälften (48 %) vill att vi håller en sådan tävling varannan månad.
Styrelsen beslutade att överlämna resultatet till tävlingskommittén.

§ 5 Den fortsättningskurs som har hållits under våren är nu slut och det kommer att hållas en avslutningstävling 29 april. Styrelsen beslutade att det vid denna tävling skulle finnas priser.

§ 6 Förslag har kommit in om att klubben skulle införskaffa en diskmaskin och muggar. De engångsmuggar av plast som används idag känns inte så miljövänliga och möjligheten att återanvända muggar kanske även på sikt kan vara ekonomiskt fördelaktigt. Styrelsen beslutade att gå vidare med frågan genom att ta in priser på diskmaskiner.

§ 7 Johan hade bett om och fått översänt av hyresvärden det gällande hyreskontraktet. Det är ett treårskontrakt som löper ut 2020-12-31. Det är en nio månader lång uppsägningstid, varför klubben måste säga upp kontraktet senast 2020-03-31 om vi skulle vilja byta lokal.

§ 8 I bridgeförbundets lagbok finns regler om uppträdande och etikett vid bridgeborden. Det är viktigt att vi alla kan uppträda på ett hövligt och korrekt sätt så att alla kan vara med och uppleva spelglädje. Speciellt viktigt är det att ha ett korrekt uppträdande mot våra mindre rutinerade spelare. Styrelsen beslutade att vid tillfälle ta fram lite allmänna regler om uppträdande.

§ 9 Ordförande förklarade styrelsemötet för avslutat

Tillbaka till toppen

Moderatorer:

Hoppa:     Tillbaka till toppen

Forum theme loosely based on Invision Power Board
Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80