Kommande tävlingar
06/02 INSTÄLLD ... Plattliret - BK S
16/02 Simultan
08/03 Simultan
Rapporterade tävlingar
24/10 SM Par Junior, direktfinal
01/08 Gröna Hissen guldstänk
15/02 Munka Ljungby BS - Guldtävling
Publicerad: Thursday 01 January 1970

Bridgefestivalen 2005

Kombinera sommar, sol, semester och Bridge! Missa inte årets bridgefest för hela familjen, 2005 års Bridgefestival i Jönköping, 30 juli - 7 augusti. På Bridgefestivalen finns tävlingar för alla, välj själv om du vill spela brons-, silver eller guldtävling. Har du inte kvalat in till final så kan du ju självklart passa på att också titta på någon av alla de SM-finaler som kommer att avgöras under veckans gång. Vi ses på Elmia i Jönköping!


En bridgevecka är oftast en angelägenhet för hela familjen där man kombinerar sina intressen, Bridgefestivalen är i detta fall inget unikum. Skillnaden mot Öland, Falkenberg och allt vad de andra veckorna heter är att detta är så mycket större.

I år spelar vi i Jönköping, på Elmiamässan mera information om Elmia, klicka här, under dagarna 30 juli - 7 augusti, med guld- silver och bronstävlingar så gott som varje dag.
Se dag för dag schemat.


Varje morgon kommer en nyhetsbulletin med nyheter, reportage, resultat och mycket mer som förknippas med Bridgefestivalen.

Förhandsanmälan behöver man bara göra till Chairmans Cup. Lagtävlingen som spelas i cupform, mera information om Chairmans Cup, klicka här. I SM-tävlingarna får endast kvalificerade par deltaga, för hela tidsprogrammet om SM-tävlingarna, klicka här. Till övriga tävlingar räcker det att vara på plats i utsatt tid, här finns tidsprogrammet.

Elmias nära omgivning erbjuder många möjligheter till andra aktiviteter såsom fotboll, boule, bowling, badminton, inne- och utomhusbad. Självklart finns också ett flertal golfbanor i grannskapet för den som så önskar. Jönköping erbjuder också andra värden i form av nöje och kultur. Mera information, se Jönköpings kommun.

Hotellrum (Scandic (invid spelplatsen) eller SAS Park Inn (i centrala Jönköping), och stugor (fullbokat) bokas och betalas via Förbundet Svensk Bridge kansli, 08-545 270 50. Finns plats kommer det också att vara möjligt att boka rum dagligen vid infodisken i spellokalen.
Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80