Kommande tävlingar
26/07 Chairman´s Cup
26/07 SM Par Veteraner, omg 5
27/07 SM Par Damer 2014
Rapporterade tävlingar
26/07 SM Par Veteraner, omg 4
26/07 SM Par Veteraner, omg 3
25/07 SM Par Veteraner, omg 2
Publicerad: Wednesday 27 February 2013

Laguttagning JNM – Påsk

Uttagning till JNM Lag som spelas i Hamar, Norge 28-31 mars.

Påsk och udda år är sedan länge förknippat med JNM-lag. För två år sedan var i Danmark och denna gång är det Norska Hamar som står för värdskapet. Vi åker till vårt västra grannland med goda förhoppningar om framskjutna placeringar. Förutom JNM så går ju även rikslägret denna helg och jag hoppas att de som inte spelar JNM åker till Örebro för en som vanligt oförglömlig bridgehelg.

Äldre laget

Ida Grönkvist – Cecilia Rimstedt

En helt ny kombination i juniorsammanhang men som debuterade i damlandslaget i Lille förra sommaren med stor framgång. Ida Grönkvist blir mig veterligen den första spelaren att representera fyra olika landslag på mindre än två år (Flick, U20, U25 och Dam). Systemet är transferklöver som sig bör när vi sätter samman familjerna Grönkvist och Rimstedt.

Johan Karlsson- Daniel Gullberg

Ett par som kan varandra mycket väl efter flera år tillsammans. En fiskare från Hällefors och en kille som helst inte lämnar Stockholm bildar ett slagkraftigt par. Transferklöver i botten och sedan finns det intressanta inslag på tvåläget som kan sätta fart på brickorna…

Simon Ekenberg – Simon Hult

Smålandsbidrag som landslagsdebuterade i denna tävling för två år sedan. Sedan dess har det blivit många tävlingar och framgångar. Träningsintensiteten har höjts markant under den senaste tiden.

Yngre laget

Ola Rimstedt – Johan Säfsten

Det ska bli härligt att se Uppsalas Johan Säfsten göra debut i landslagssammanhang. Paret har utvecklat ett eget reläsystem där båda just idag är helt övertygade om att den andre i paret inte kan systemet . 14 dagar träning i rad är vad som skett i skrivande stund och vilket bådar gott inför framtiden.

Mikael Rimstedt – Mikael Grönkvist

Mikael Rimstedt är förmodligen den spelare som i år haft flest framskjutna placeringar i landets guldtävlingar. Det är svårt att vara på BBO en hel kväll utan att han dyker upp för att spela några brickor. Precis som ovan är det transferklöver som gäller när familjerna strålar samman.

Kapten: Per Leandersson
Coach: PO SundelinSvenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)26 65 60 70
http://www.reseskaparna.se/bridgeresor/
https://www.birka.se/svenska-bridgeforbundet/
http://www.svenskbridge.se/framtidsgiv
http://www.ricoh.se
http://www.betterbridge.com/web/user_scandinavia.php?ca=SE
http://bridgeforlaget.e-butik.se/?ref=fsbbf
http://www.norrsken.se/
http://www.grandtours.se/Resor/Bridgeresor/Rhen_bridgekryssning/
http://www.svenskbridge.se/festival