Kommande tävlingar
03/10 INSTÄLLD... Jubileumsguld
04/10 INSTÄLLD...BK Tre Sang - Jubil
24/10 SM Par Junior, direktfinal
Rapporterade tävlingar
01/08 Gröna Hissen guldstänk
15/02 Munka Ljungby BS - Guldtävling
08/02 Plattliret - BK S:t Erik
Publicerad: Monday 12 April 2010

Licenserade tävlingsledare


Vid årsskiftet gick den deadline TK beslutat om för att få behålla sin tävlingsledarlicens. För tävlingsledare som då inte hade gått igenom uppdateringen av 2007 års lagar innebär det att man nu förlorat sin licens. Samtliga tävlingsledare ska under det senaste 18 månaderna ha blivit erbjudna uppdatering antingen via förbundet och/eller sitt distrikt.

Några distrikt har haft svårt att få till utbildningen under sista kvartalet 2009, och har bett om dispens till första kvartalet 2010, vilket också beviljats. För övriga har nu uppdateringar av våra system gjorts och samtliga licenserade tävlingsledare står att finna på denna sida

Om man klickar på en tävlingsledare via länken ovan kan man följa tävlingsledarhistoriken i Spader ungefär som hur man som spelare kan följa sin mästarpoängregistrering. Detta förutsätter att man skrivit in vem som är tävlingsledare i Ruter för registrering med tävlingsrapporten för mp.

Inom kort kommer det även att kunna registreras tävlingsledare i ligamodulen. Där gäller då detsamma, tävlingsledare måste anges för att följa med i ruterrapporten och registreras.


Man kan nu ha följande licensnivåer:

Steg 1 – Bronstävlingsledare

Steg 2 – Silvertävlingsledare

Steg 3 – Guldtävlingsledare

– Instruktör

– Elit

Steg 4 – Internationell Tävlingsledare

Om ni upptäcker eventuella fel vid denna övergång i datasystemen kontakta Stefan Vestlund på kansliet, » epost eller ring 026-65 60 72.

I det nya systemet ställs aktivitetskrav för att man ska få behålla sin licens, se denna sida för mera information.

Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80