• Lås upp de båda framdörrarna (nyckel i plastlåda på kontoret).
• Brygg en kaffekanna på den lilla kaffekokaren (några vill ha kaffe vid ankomst).
• OBS! Viktigt av hygienskäl! Använd plasthandskar vid smörgåshanteringen.
• Bröd hämtas på Konsum. Kolla dessförinnan att mjölk finns i kylskåpet.
• Använd i förstahand pålägget i plastburkarna. Mer pålägg finns i kyl 2.
• Bred smörgåsar med lever pastej och gurka (populärast) /medvurst /ost.
• ”Beräkna” antalet spelare och ladda de stora kaffekokarna därefter.
• Duka fram tillbehör på serveringsdisken.
• (Kaffe och tillbehör finns i skåpet höger om spisen och under serveringsdisken samt i skåp och bokhylla vid kontorsväggen).
• Ladda tekokaren med vatten.
• Sätt en vattenkaraff på serveringsdisken.
• Bortdukning och avtorkning av serveringsdisk, diskbänk och arbetsbänk.
• Tömning och rengöring av kaffekokarna.
• Sortera avfallet och släng ”soporna” i soptunnan utanför. (Plast i särskild tunna!)
• Skriv på tavlan om det saknas något inför nästa spelomgång.
Förfrågningar angående eventuellt inköp, mm
kontaktpersoner:
Christina Svensson, tel: 076-893 79 09 och Birgit Hedman tel: 0340-65 55 34
TACK FÖR DIN HJÄLP!
Styrelsen i Åsa /Frillesås bridgeklubb