Kommande tävlingar
04/05 Kerstin Strandbergs Minne - IA
08/05 Riksläger - Ljungskile
08/05 Final
Rapporterade tävlingar
29/03 Trosa BS Guld
23/03 Laholmsguldet 2024
17/02 Munka Ljungby Guld
Checklista för kaffeansvariga
• Lås upp de båda framdörrarna (nyckel i plastlåda på kontoret).
• Brygg en kaffekanna på den lilla kaffekokaren (några vill ha kaffe vid ankomst).
OBS! Viktigt av hygienskäl! Använd plasthandskar vid smörgåshanteringen.
• Bröd hämtas på Konsum. Kolla dessförinnan att mjölk finns i kylskåpet.
• Använd i förstahand pålägget i plastburkarna. Mer pålägg finns i kyl 2.
• Bred smörgåsar med lever pastej och gurka (populärast) /medvurst /ost.
• ”Beräkna” antalet spelare och ladda de stora kaffekokarna därefter.
• Duka fram tillbehör på serveringsdisken.
• (Kaffe och tillbehör finns i skåpet höger om spisen och under serveringsdisken samt i skåp och bokhylla vid kontorsväggen).
• Ladda tekokaren med vatten.
• Sätt en vattenkaraff på serveringsdisken.
• Bortdukning och avtorkning av serveringsdisk, diskbänk och arbetsbänk.
• Tömning och rengöring av kaffekokarna.
• Sortera avfallet och släng ”soporna” i soptunnan utanför. (Plast i särskild tunna!)
• Skriv på tavlan om det saknas något inför nästa spelomgång.

    Förfrågningar angående eventuellt inköp, mm
    kontaktpersoner:
    Christina Svensson, tel: 076-893 79 09 och Birgit Hedman tel: 0340-65 55 34

    TACK FÖR DIN HJÄLP!

    Styrelsen i Åsa /Frillesås bridgeklubb
    Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80