29/03 Trosa BS Guld
23/03 Laholmsguldet 2024
17/02 Munka Ljungby Guld
----------------------------------------

Årets DM-final för mixedpar vanns av Ia Börling och Magnus Carlén. På andra plats hittar vi Eva Brantingsson och Örjan Sundholm, bronsmedaljen togs av Gudrun Jonsson och Rein Jakoby.
Fullständiga resultat hittas här: » länk

Bridge i Uppland - Bulletin oktober 2013 Ladda ned pdf-fil

Dam-DM 2013 hölls i Enköping och hela 23 par deltog. Vann gjorde Siw & Ewa, på andra plats kom Linnea & Ia, och på tredje plats finner vi Ylva & Jenny. Det var mycket spännande inför sista ronden, och tredjeplatsen fick särskiljas med brickräkning, då Joanna och Ann-Sophie hade samma slutpoäng. Förhoppningsvis får vi tre par till SM i Örebro nästa sommar.
Fullständiga resultat finns här: Länk

Grattis till pristagarna i singeltävlingen på årsmötet! Segraren Torgny tog en dubbel -vann både singel och frågesport. Stort grattis!

Fullständigt resultat

Grattis till laget som tog hem segern i frågesporten efter årsmötet.
Claes Hallström, Iwe Nilsson, Torgny Swensson, Margareta Mattson och Marito Karlsson

Grattis Johan Säfsten och Mikael Grönkvist, Uppsalabridgen, till guldet i 24th European Youth Team Championships - i klassen för de yngre juniorerna (Youngsters). I laget spelade även Mikael och Ola Rimstedt, samt Adam Stokka.
Resultat i samtliga klasser: Länk

Kallbloden - Vinnarna i Mille cup 2013
Kjell Hedman, Niklas Warne, Hans Kvick, Stefan Haglund
Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80