Kommande tävlingar
17/04 INSTÄLLD ... Laholms BK - Guld
08/05 Guld-IAF - BK S:t Erik
01/07 Ölandsveckan 2021 - INSTÄLLD
Rapporterade tävlingar
24/10 SM Par Junior, direktfinal
01/08 Gröna Hissen guldstänk
15/02 Munka Ljungby BS - Guldtävling
Bridgedamer!

Nu är det dags för oss i BS Damernas att börja spela på torsdagar, kl 18.30, i Nya Bridgens Hus, på JA Wettergrens gata 5.

Vi spelar alla torsdagar fr o m den 15 september tom den 15 december, då vi gör juluppehåll. Vi startar igen den 12 januari 2012 och sista gång före sommaruppehåll blir den 14 juni, enligt nuvarande plan.

Parkering finns utanför, för 6 kronor i timmen. Möjlighet att köpa parkeringskort vid huset för kvällar och helger finns.

Du får gärna ha med dig en partner, men behöver absolut inte. Vi kommer att ha så kallad partner garanti, vilket betyder att om du kommer ensam får du alltid spela. Vi kommer att ha några jourhavande partners som alternerar och vi blir därför aldrig udda antal.

Vi kommer att spela i tre grupper, Klöver för nybörjare, Ruter för mellangruppen och Hjärter för mer avancerade. Alla grupper kommer att använda Bridgemate, systemet för inrapportering av resultat efter varje giv.

Tävlingsavgiften är 50 kronor per gång och samlas in vid borden. Vi är tacksamma om du tar med jämna pengar! Glöm inte att ta med ditt medlemsnummer i Svensk Bridge! Du som är medlem i annan klubb är självklart välkommen att spela. Vill du bli stödmedlem betalar du 100 kronor per år.

Kom gärna kl 18.00 nu den första speldagen, torsdagen den 15 september, så vi hinner bekanta oss med lokalerna, bridgemate och få lite instruktioner av Arne Larsson och Bosse Ström.

Vi är övertygade om att vi kommer att få en jättetrevlig bridgeklubb och en kul höst!

Varmt välkommen!

BS Damernas

Eva Snare, ordförande interimsstyrelsen
Linda Lundahl, sekreterare interimsstyrelsen
Maria Tullberg, kassör interimsstyrelsen
Mirre Gustavsson, ledamot interimsstyrelsen
Eva Isaksson, ledamot interimsstyrelsen


BS Damernas stadgar finner ni här i Word format
Kallelse till BS Damernas första årsmöte finns här i Word format.

Styrelseprotokoll
13 Maj 2011 (PDF)
24 Augusti 2011 (PDF)
Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80