Kommande tävlingar
18/10 Elitserien .... Rond 6-11
09/11 Manfred Kamras Minne
16/11 Uppsala lagguld
Rapporterade tävlingar
13/10 Enköpings BS - Enaträffen
07/09 SM Par Junior - omgång 4
07/09 SM Par Junior - omgång 3
Grattis Åmål Hulta!


För fjärde året i rad vann Lag Åmål Hulta distriktsmästerskapet för lag i Värmlands-Dal! Stort grattis till Pontus Karlsson, Torbjörn Olsson, Anders Ljung, Örjan Sjöberg och Per Schullström! Silvret i DM vann Lag Arvika Peggy (Sven Andersson, Peggy Nyholm, Micke Skog och Peter Berntsson) och bronset gick till Lag KBK Zingo (Janne Lööw, Ola Lindholm, Christer Andersson och Csaba Balispiri). Stort grattis till samtliga medaljörer!
Mästerskapet är även ett kval till semi och på andra plats i tävlingen kom Lag KBK Joj Catering och på tredje plats Lag KBK Suz. Dessa lag tillsammans med Hulta kommer att spela semi i Örebro, Ludvika och Stockholm den 9 - 10 april. Lycka till allesammans!
Tävlingen var spännande ända in i det sista då åtminstone tre lag slogs om första plats och ännu fler om de tre kvalplatserna. När tävlingen var färdigspelad så hade resultatet för matchen mellan Kristinehamn och Karlskoga kastats om vid inmatningen. Prisutdelningen hölls i tron att allt var korrekt då de inblandade lagen inte var kvar i lokalen och kunde korrigera. Detta uppdagades dock förhållandevis snabbt efteråt så ny prisutdelning med medaljer kommer att genomföras på VDB:s vårårsmöte i maj.

Särskilt pris utgick till de två bästa spelarna under i helgen i IAF-beräkningen. Inte helt oväntat toppade Lag Hultas spelare Pontus Karlsson och Anders Ljung. Tack till den utmärka tävlingsledaren och för en mycket trevlig helg! Se hela resultatlistan
110313 Suzanne Larsson
Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80