Kommande tävlingar
03/10 INSTÄLLD... Jubileumsguld
04/10 INSTÄLLD...BK Tre Sang - Jubil
24/10 SM Par Junior, direktfinal
Rapporterade tävlingar
01/08 Gröna Hissen guldstänk
15/02 Munka Ljungby BS - Guldtävling
08/02 Plattliret - BK S:t Erik
Stockholms Bridgeförbund
Inbjudan till Klubbträff den 8 mars 2008
Nu är det dags att träffas!
Som vi tidigare har meddelat kommer vår planerade klubbträff att äga rum lördag den 8 mars 2008. Alla styrelseledamöter och övriga klubbrepresentanter från klubbar anslutna till vårt distrikt är inbjudna.
Mötet, som är helt gratis, kommer att hållas i S:t Eriks Bridgeskolas lokaler med början kl. 10:30. Ungefär kl.14:00 tar vi en paus för en enkel lunch tillsammans (Stockholms Bridgeförbund bjuder) och ca. kl. 15:00 avslutar vi träffen med någon rolig bridgetävling.
Vi vill inte gärna påverka mötet med något bestämt program, det är ni klubbar som bestämmer vad ni vill ta upp på träffen.
Denna träff är till för att ni ska kunna komma med synpunkter, förslag och frågor om hur vi gemensamt kan utveckla klubbarnas verksamhet och på så sätt även själva distriktets.
Vi i distriktet har tänkt ta upp rekryteringsfrågor (gäller rekrytering av såväl vuxna som juniorer och seniorer), tävlingsverksamhet, utbildningar och sponsorer, men främst vill vi veta på vilka områden i er verksamhet ni vill ha hjälp från oss. En särskild punkt kommer att vara Kommunikation eftersom vi har märkt att den i vissa fall inte har fungerat som den skulle.
Vi är till för er och vi vill gärna vara ert stöd i ert dagliga arbete, om ni anser att ni behöver det.
Ännu en gång till vill jag understryka: kom gärna på träffen med frågor, förslag, synpunkter och särskilda ämnen ni vill ta upp och anmäl de medlemmar i er klubb som ni vill ska utveckla klubbens verksamhet.
Anmälan, med eventuella förslag om ämnen att tas upp, ska göras senast den 20 februari till Gunila Langius, tel: 070-858 17 98, e-mail: » epost
Välkomna!
Stockholm, den 20 januari 2008
För Stockholms Bridgeförbund
Antonella Pirrone, Klubbansvarig
Svenska Bridgeförbundet, Karlsgatan 28, 703 41, Örebro, Tel: +46 (0)19-277 24 80